Boligmesse Fredrikstad 2017 vel overstått!

Salgssjef Bjørn Berger

Vel overstått!

Takk for meget godt gjennomført messe i Kongstenhallen. Hele 14.328 personer besøkte messen: 2.334 kom fredag, 5.749 kom lørdag og 6.245 kom innom på søndag.
Vi fikk en flott messehelg i Fredrikstad, og det resulterte i 60 nye kunder rundt om i Østfold. Vill benytte anledningen til å takke alle som var innom vår stand i helgen og gleder oss til videre samarbeid i tiden fremover.

 

 

 

Kjøkkenkonsulent Lise-Lotte

Lise Lotte i aksjon.

Lise-Lotte deler ut brosjyrer ved inngang til hall 2, et flott bidrag til og øke interessen for vår stand. Blid og hyggelig jente takker man ikke nei til. Brosjyrene var til en kampanje vi har sammen med Whirlpool som fortsetter frem til 1. april så tilbudene er ikke over enda! For de som ikke rakk å komme innom oss på messa kan ta kontakt på tlf: 69 17 70 92 og få informasjon om hvilke tilbud som fortsatt står.

 

 

 

 

Sinnasnekker’n og Lise-Lotte

Fikk besøk av Sinnasnekker’n!

Otto Sinnasnekker’n kom på besøk etter avtale med Lise-Lotte. Det var veldig hyggelig og hilse på han, og det ble litt tid til en kjøkkenprat. Ellers ga messen mersmak og vi er allerede i gang med flere ideer når det gjeller neste messe. Vil også trekke fram I-Pack som gjorde alt det grafiske til standen, uten dem ville ikke messen blitt det samme. Tusen Takk til alle!

 

 

 

 

Mesterkjøkken AS – Skolegata 37, 1792 Tistedal – pal@mesterkjokken.no – 69 17 70 92 – Ta gjerne kontakt!

 

1 hendelser på “Boligmesse Fredrikstad 2017 vel overstått!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: