kampanje

for nye & eksisterende kunder

Soft Malt

kjøkken & bad

for alle

transparent sokkelprofil

lekkert &

tett

TRANSPARENT SOKKELPROFIL ER EN U-PROFIL SOM MONTERES PÅ SOKKELEN NED MOT GULVET. DEN HAR EN GUMMILEPPE SOM TETTER MOT SMUSS OG FUKTIGHET SOM TAR VARE PÅ SOKKLENE MOT VESKE SÅ DE IKKE SVELLER. DENNE PROFILEN ER EN SUPER INVESTERING.

Høy kvalitet

og enkelt

design

Soft malt er en hvitmalt front, i høy kvalitet. Fronten er PU lakkert med en mat overflate, som ikke bare gir en flott finish, men også en særdeles slitesterk overflate som er lett og rengjøre. Soft malt tilbys med og uten monterte grep.

 

Forside: Hvitmalt matt PU lakkert, 2 ganger

Kanter: Samme som fronten

Åreretning:

Bakside: Mellamin/hvit

Tykkelse: 18 mm

Kjerne: MDF

grepsfri & påmontert

rustfri &

stål

DETTE GREPET ER FOR PÅMONTERING OPPEPÅ FRONTEN OG DEN SKAPER EN GREPSFRI FRONT. DEN TAR OGSÅ GODT VARE PÅ FRONTENE MOT SMUSS OG FUKTIGHET. NÅR EN SØLER VANN ELLER NOE ANNET FUNGERER GREPENE SOM DRYPPKANT TIL FRONTENE OG DE HOLDER SEG HELE OG FINE. DETTE ER ET GREP VI VARMT KAN ANBEFALE DERES KJØKKEN.

mesterkjøkken

Kjøkken & bad

for alle

Dere bygger, vi innreder. Kjøkken er en viktig del av et prosjekt. Det er mange håndverkere involvert og stiller ekstra krav til god logistikk. Vi styrer alle ledd selv. Salg, produksjon, lager, transport og service. Det gjør oss mere fleksibele en andre. Prøv oss du også, det koster ingenting.

Eksklusive tilbud

Mesterkjøkken AS – Skolegata 37 – 1792 Tistedal – Norway – 0047 69 17 70 92